Cine suntem?

Scutecul.ro este o companie romaneasca ce comercializeaza la nivel national produse pentru ingrijirea adultilor cu incontinenta, pacientilor din unitatile medicale, publicului care se confrunta la domiciliu cu probleme de sanatate.

Oferta principala de produse contine 6 categorii principale: Produse incontinenta, Protectie corporala,  Protectia patului, Ingrijirea pielii, Igiena corporala si Ingrijirea ranilor atent selectionate pentru nevoile adultilor cu incontinenta afectati de caracteristicile acestei afectiuni.

Clientii principali ai magazinului online Scutecul.ro provin din industria medicala, centre de ingrjire pentru persoanele varstnice, camine rezidentiale pentru varstnici, industria farmaceutica, saloane de infrumusetare, masaj terapeutic, cabinete medicale,  welness and spa, cosmetica dar si publicul larg.

Echipa noastra este formata din operatori cu experienta vasta in comercializarea produselor medicale si sunt in masura sa ofere consiliere, in functie de nevoile fiecarui client, ori de cate ori exista intrebari legate de produsele pe care urmeaza sa le comandati.

De ce produse de incontinenta?

Incontinenta urinara in randul adultilor a devenit o afectiune des intalnita care impune obstacole numeroase in desfasurarea activitatilor zilnice.

Scutecul.ro isi propune sa aduca o schimbare in vietile adultilor cu incontinenta si sa vina in ajutorul lor cu solutii de ingrijire special concepute de brandurile intenationale pentru un stil de viata normal si activ.

Astfel, compania comercializeaza o gama variata de produse perfect adaptate nevoilor adultilor cu incontinenta, care le protejeaza pielea, sunt adaptabile lenjeriilor intime ( la femei si la barbati), previn si diminueaza mirosurile neplacute, materiale de calitate cu PH neutru, formule hidratante, usurinta in utilizare, clatire sau fara clatire, toate pentru o imbunatatire a stilului de viata.

De ce sa alegi Scutecul.ro ?

Partener de incredere al brandurilor Hartmann, Abena, Hygienium, Dr. Helewa, lideri in productia consumabilelor medicale de calitate si recunoscuti pentru calitatea si inovatia produselor.

Preturi accesibile

Scutecul.ro ofera discounturi la cantitatile mai mari de produse. Asadar, daca iti doresti o oferta personalizata, poti intra in legatura cu un operator la:

Telefon: 0771 449 961 
E-mail: office@scutecul.ro

Produse Certificate ?

Produsele comercializate in magazinul online Scutecul.ro sunt avizate de Ministerul Sanatatii, respecta standardele ECO, vin insotite de informatii transparente privind ingredientele si spectrul de utilizare.

Livrare rapida in toata tara

Depunem eforturi majore pentru clientii nostri din toate orasele Romaniei si reusim ca in 48 de la plasarea comenzii, beneficiarul sa se bucure deja de produsele comandate!

Descopera mai multe pe: Termenii Livrarii

Unde ne gasesti?

Produsele noastre pot fi comandate online direct din magazinul nostru: www.scutecul.ro sau de la partenerii oficiali: www.medaz.ro 

Ai nevoie de informatii suplimentare?
Ne poti contacta de Luni-Vineri la urmatoarele coordonate:
Telefon: 0771 449 961 
E-mail: office@scutecul.ro